SHINRAI – Et partnerskap bygget på tillit

Som en prisvinnende produsent av skrivere og multifunksjonsenheter, har OKI lenge hatt troen på at suksess er født fra å arbeide tett sammen med våre partnere for å utvikle enestående industriløsninger og tjenester som svarer på behovene til våre kunder. I mange år vi har jobbet med våre kanalpartnere for å levere førsteklasses produkter, ekspertise og support, noe som fører til både salg og inntektsvekst.

 

OKI er kjent som en B2B utskriftsspesialist som ikke selger direkte til sluttkunden. Vi setter pris på våre partnere og forholdet vi har med dem. Vår suksess er avhengig av din suksess og det er grunnen til at vi har vi opprettet Shinrai Partner Program. Som en japansk organisasjon, har vi innført uttrykket "Shinrai' som betyr tillit og lojalitet og omfatter den måten OKI arbeider med partnere. Shinrai Partner Program fokuserer på å oppnå suksess gjennom et partnerskap basert på gjensidig tillit og lojalitet.

 

Shinrai Partner Programme har en rekke forskjellige kategorier av partnerskap. Du vil bli tildelt en medlemskapstype avhengig av din forretningsmodell og nivå av integrasjon og engasjement til OKI.

 

Shinrai Partnere drar nytte av ulike nivåer av support og belønninger som beskrevet i tabellen nedenfor. I tillegg til disse, kan partnere også betraktes som en OKI "Spesialist" for Grafisk Bransje (GA), Service Support eller Smart Managed Document Solutions.

Få din bedrift til å vokse

Bli en OKI Partner nå

Ønsker du å bli en forhandler av OKI kan du registrere deg her. Din søknad vil da bli behandlet og du vil motta innlogingsinformasjon på e-post.

 

» Registrer deg her

 

 

OKI Business Partner OKI Premium Partner OKI Executive Partner OKI E-Commerce Partner
Partner Engasjement      
Forretningsplan med avtalt salgsmål  
Produkt- & salgsopplæring  
OKI omtalt på nettstedet og i offline kampanjer
Medarbeidere med fokus på OKI    
Demomaskiner  
Selge OKI Originalt Forbruksmateriell
Salgsstøtte        
Kontrakt  
Velkomstpakke
Partnersertifikat
Oppført på OKIs nettside ('Finn forhandler')    
Dedikert OKI kontaktperson
Eksklusive tilbud
Opplæring
Tilgang til Shinrai PartnerNet
Salgsverktøy
Demoprogram  
Bonus muligheter  
Executive Series-modeller  
Markedsstøtte
Markedsmateriell
Tilgang til kampanjetilbud